Saluda el cap de filà en la revista 1901-2007

Categoría: La filà Última actualización en Martes, 06 Diciembre 2011 Escrito por Webmaster

Saluda del Cap de Filà 2007 José Antonio Tormo Sellés, en la revista oficial
FILÀ MARE DE DÉU 1.901-2007.


Estimats companys i companyes de la filà i festers de sempre:

Vull fer una menció molt especial a tots aquells que han format part d´aquesta filà nostra en algun moment de la seua vida, i que ara per diverses circumstàncies, ja no es troben entre nosaltres ,o be, han deixat de formar part activa. Valgen estes breus paraules com reconixement a la tasca que van realitzar en el seu moment i que ha fet possible que els festers actuals gaudim hui del que tenim. Moltes gràcies allà on es trobeu.

Som un col.lectiu molt actiu, involucrad totalment en les festes del nostre poble, i que, degut a la nostra singularitat, segur que contem amb la simpatia i estima de la gent que reconeix la tasca que realitzem tots els anys tenint cura, portant la Mare de Déu, i com a grans animadors de la festa de moros i cristians.

L'arribada fins ací li la devem a tantes i tantes generacions que, aportant el seu granet d´arena, ho han fet possible. Per això, el present que estem vivint és ara el nostre moment, que hem d'aprofitar al màxim gaudint-lo i treballant sense por, perquè les generacions venidores es troben una filà tan viva con la que ara tenim. L´actiu més important  del que disposem són les persones, i és una cosa que no podem oblidar.

Com no podia ser d´altra manera, hem anat evolucionant al ritme de la societat, perquè, al cap i a la fi, formem part d´ella, però mateig l'esperit de 1901, quan vam naixer, s'ha mantingut viu fins l´actualitat, i nosaltres hem de ser capaços de fer açò mateix amb els nostres fills i ells amb els seus. D´aquesta manera el futur estarà assegurat, i algú parlarà de nosaltres d´ací a molts anys.

Desijar-vos que les nostres ganes de festa siguen sempre molt grans, perquè sols d´aquesta forma serem capaços de transmetre la força que aquesta filà té. Enhorabona a tots.

Impactos: 1603